lördag 7 mars 2009

Gubbar och transvestiter

Har precis kommit in från en promenad med Molly. Det började med att vi skulle gå till Rydshallen och handa lite men så blev inte fallet för min plånbok låg i vagnen som i sin tur låg i bilen och Jörgen hade sitt kort med sig. Vi gick ut en sväng ändå och Molly fick visa vägen.
Först gick vi mot parkeringen men då mötte vi en turkisk man som hette Simon. Molly tog iaf hans hand och drog iväg med honom åt motsatt håll. Vi hade sällskap till de "blå" husen som inte är blå längre. Där sa vi hej då och gick till gungorna. När Molly hade ledsnat på att gunga och kanske frös lite så traskade vi runt i lekparken lite och då kom det ut en transvestit ur någon av lägenheterna. Han hade röd yllekappa och en brun scarf runt halsen. Sedan hade han en tråkig ful blond peruk på sig. Han hade nog inte alla getterna inne, för han pratade på ett sådant underligt sätt nästan som han inte lyssnade på vad man själv sa utan bara pratade på i sin egen lilla värld. Ringde Jörgen senare när vi kom in igen, och han sa att det nog var han som är känd i Skövde som samlar på barbiedockor. Han ska nog ha varenda en som har kommit ut. Har aldrig hört talas om honom förut men jag har ju inte bott här så länge heller.
Sedan på hemvägen hejade Molly på en gubbe till och sedn stack hon hennes hand i hans och sedan hade vi sällskap en bit till. Efter det var det bara att gå hem för Molly frös.

Slutsatsen av detta är iaf att Molly inte behöver lockas av pengar, godis eller glass som alla "fula" gubbar man varnas för använder för att barn ska hoppa in i deras bilar. Så vi får hålla hårt i våran lilla skatt...


2 kommentarer:

  1. Vad hände med jobbet? Gick det inte bra där eller? Sen måste jag bara säga vad läskigt att Molly går fram till folk hon inte känner! Ni får försöka pränta in i henne att man inte gör så... Hoppas att allt annars är bra! Kram kram

    SvaraRadera
  2. Du är duktig som låter mig följa ditt och Mollys liv. kör hårt.
    PappaJan

    SvaraRadera